Latest Movie :
Home » » ΙΝΚΑ Οι Χαμένες Πολιτείες (2001)

ΙΝΚΑ Οι Χαμένες Πολιτείες (2001)

{[['']]}


Ανακαλύψτε νέες αποκαλύψεις σχετικά με αυτόν τον εξαιρετικό πολιτισμό. Αυτό το ντοκιμαντέρ σας μεταφέρει στις απομακρυσμένες βουνοκορφές του Περού με τους αρχαιολόγους και τους ιστορικούς να διερευνούν την ανακάλυψη και την ιστορία αυτής της ξεχωριστής ακρόπολης. Οι φήμες για την «χαμένη» πόλη των Inca αφθονούσαν για αιώνες, έως ότου ένας νεαρός ακαδημαϊκός πάλεψε με τις αδιαπέραστες ζούγκλες του Περού και βρήκε το Μάτσου Πίτσου, ένα από τα ωραιότερα μνημεία που αναφέρονται στη Γη. Μετά την ισπανική κατάκτηση του κόσμου των Ίνκας το 1532, ο επιζών Ίνκας υποχώρησε στην Vilcabamba, μια από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της αυτοκρατορίας τους. 



Παρακολουθήστε πώς ο καθηγητής Hiram Bingham ορίζει την αναζήτηση της χαμένης αυτοκρατορίας που έμεινε εγκαταλελειμμένη αφού οι Ίνκας εξαφανίστηκαν.Ρυθμίζοντας την αναζήτηση του Vilcabamba, μια κρυμμένη πόλη στη ζούγκλα χτισμένη σε μια από τις πιο απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές της αυτοκρατορίας των Ίνκας, ο Hiram Bingham σκοντάφτει πάνω σε μία από τις μεγαλύτερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις του αιώνα-τα υπέροχα ερείπια του Μάτσου Πίτσου, το οποίο άνοιξε τις δόξες του πολιτισμού των Ίνκας σε ολόκληρο τον κόσμο.Αυτή η ανακάλυψη εξασφάλισε τη φήμη του Bingham και έκανε το Περού έναν από τους πιο ενδιαφέρον τουριστικούς προορισμούς της Νότιας Αμερικής. Μεταγενέστερα αρχαιολογικά ευρήματα στην περιοχή του βουνού της ακρόπολης έχουν δώσει στον κόσμο μια εικόνα για το πώς οι Ίνκας ζούσαν και λάτρευαν τις θεότητες του ήλιου τους. Αυτό το ντοκιμαντέρ είναι μέρος της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς «Treasure Seekers», που παράγεται απο το National Geographic. 
Treasure Seekers: Lost Cities of the Inca/ΙΝΚΑ Οι Χαμένες Πολιτείες (2001)



Αφού πατήσετε στο παρακάτω λινκ, περιμένετε λίγο για να βγάλει πάνω δεξιά το SKIP THIS AD.  πατήστε το και μετά πατήστε Continue as Free User (στο Putlocker) 

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Information

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Vlepomovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger